Yazılım Çalışma Grupları

Empatik Akademi tarafından, Birbirimizi Eğitelim Okulları kapsamında düzenlenecek olan Çalışma Grupları için ön başvurular başladı.

Yazılım sektöründe ilerleyen profesyonellerin katılımıyla oluşturulacak ve C#, NoSQL, Twitter Bootstrap vb. farklı konularda yapılacak workshoplar ile, katılımcıların konular hakkında derinleme bilgi sahibi olmaları, bu teknolojilerin kullanım alanları hakkında fikir alış verişinde bulunmaları ve örnek projeler ile konuların pekiştirilmesi amaçlanmaktadır.

Workshop

Her bir çalışma grubunun 10 kişiden oluşması ve bir konu hakkındaki çalışmanın bir ya da birkaç hafta sürmesi, adayların sadece istedikleri ve öncesinde bilgi sahibi oldukları çalışma grubuna katılmaları istenmektedir. Çalışmalar Empatik'in Merter ofisinde, Cumartesi sabahları yapılacaktır. Talebe göre, hafta içi bir akşam da, çalışma grubu oluşturulabilir.

C#, Linq, Entity Framework, MS Office Development, HTML, CSS, Bootstrap, XML, Json, JavaScript, jQuery, AJAX, Source Control & TFS, OOP, Functional Programming & F#, Architecture, Data Structures, Database Management & SQL, Design Patterns, MS SQL Server, NoSQL, MongoDB, SSIS, SSRS, SSAS, WCF, MVC, Web Api, Web Service, Windows Service, SignalR, Debugging, Testing, Caching, Software Security, SharePoint, Android Development, IOS Development, Bluetooth Beacon, Linux, Azure ve talep edilecek diğer konularda, yıl içerisinde çalışma grupları oluşturulması planlanmaktadır.

Çalışma gruplarının biri ya da bir kaçında yer almak için, ön talep anketini doldurmanız ve katılmak istediğiniz grupları seçmeniz gerekmektedir. Katılmak istediğiniz konuları seçtikten sonra, yıl içerisinde oluşturulacak gruplar için, gerekli duyurular e-posta adresinize gönderilecek ve istemeniz durumunda çalışma gruplarına katılımınız sağlanacaktır.

Ön talep formunu doldurmak için:

www.empatik.net/anket/ata.aspx?f=5AF3EC8218154F00AC7379C63E69579B